Ontwikkelingshulp

In het kader van ontwikkelingshulp vinden er speciale trainingen plaats in Kibera/Nairobi (Kenia/Afrika). Deze worden in samenwerking met Stichting4Life en het Rots en Water Instituut georganiseerd. Ze worden verzorgd door Master instructors; Harriette Modderman en Klaas van der Veen van vof Minskenwurk (www.minskenwurk.nl). Vorig jaar zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de training. Nu worden de eerste voorbereidingen getroffen voor de reis; paspoort, vaccinatie, werkvisum en de training in het Engels voorbereiden.

Als je lichaam aanvoelt als een huis, voel je je altijd en overal thuis

Blijf  voor het laatste nieuws hierover ons volgen via de website, Facebook of LinkedIn

'If you want to make the world a better place, take a look at yourself and then make a change'

- Michael Jackson –

 

17 Maart vliegen we voor het Rots en Water Instituut en Stichting4Life naar Kibera, Nairobi Kenia. Stichting4life concentreert zich op scholing en werkgelegenheid programma’s in Kibera, Nairobi Kenia. Kibera is de grootste sloppenwijk in Afrika met zo’n 1 miljoen bewoners. In deze sloppenwijk steunt Stichting4Life 5 scholen om kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Kinderen die naar school gaan hebben de toekomst!

In de omgeving waar deze kinderen naar school gaan en opgroeien kan een programma als Rots en Water bijdragen om de kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Een prachtig initiatief waarmee de kinderen in deze moeilijke leefomgeving enorm gebaat zullen zijn.

Van 19 maart t/m 24 maart worden alle leraren van alle scholen van Stichting4Life opgeleid door Klaas en Harriette van Minskenwurk. We zijn er klaar voor!

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste tweets

HarrietteRenee RT @KMinskenwurk: Laatste rots en water lessen op Jenaplan Peter Petersen in Haren (Gr.). Super Klassen! Bedankt voor mooie werkstuk! https…
HarrietteRenee RT @JelleJolles: Rennen, #bewegen, sporten: dat is niet alleen goed voor je spieren en je uithoudingsvermogen maar ook voor je hersenen. En…
HarrietteRenee @ESollman Even afstand nemen, soms denkt de computer mee.

Facebook

Copyright © 2013